PIZZARIA APELDOORN

PIZZARIA APELDOORN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 223 beoordelingen
30 mei 2020 om 0:55 Top restaurant Alleen heb al 3 keer gehad dat ik kip doner bestel en dan opeens kalf er op heb zitten. En dan bel je en dan blijkt de kip doner op te Zijn .niet netjes met bellen of je eventueel wat anders wilt. Niet klantvriendelijk aan telefoon.
27 mei 2020 om 1:52 Eten was ruim voldoende en het was goed verpakt waardoor het ook nog warm aankwam. Ik ben zeer tevreden
26 mei 2020 om 2:13 Top eten grote porties helaas was de bezorger echt wel laat buiten dat top ervaring
25 mei 2020 om 20:29 Niets bijzonders, maar een prima pizza. Wel super snelle bezorging, vriendelijke jongen
24 mei 2020 om 20:06 Was weer heerlijk, net als de vorige keer. (Enkel tonijn pizza wat droog, De rest was Top!)
23 mei 2020 om 21:30 Pizza
23 mei 2020 om 18:49 Heerlijk gegeten
22 mei 2020 om 3:43 Erg goed
21 mei 2020 om 14:02 Pizza hawaii letterlijk 1 stukje ananas per pizza punt, wel goede pizza aleen minder goed belegd.. Korst mag iets krokanter.
19 mei 2020 om 21:44 Super! Had een kapsalon besteld. Het eten was er snel, het was meer dan genoeg, niet duur, was heerlijk warm èn lekker!
18 mei 2020 om 19:49 Ondanks alle goede recenties viel het me zwaar tegen.. Pizza's waren wel goed belegd alleen de smaak en structuur viel me echt tegen.. Bezorger was aardig